søndag 28. desember 2014

TOALETTMAPPER

Jeg har sydd noen toalettmapper som ble solgt og gitt bort i julegaver. 3 stk ble sendt til Nord Norge ifølge "kjøper", og ei ble gitt bort her i området ;)
Herremappene er sydd etter mønster fra MyQuilt, og er veldig greie å sy. Har brukt broderimaskinen til motivdelene. To stk er til fiskere og ei til en som driver med skyting. Han som driver med skyting har også vært med på landskytterstevnet er jeg blitt fortalt:) Dametoalettmappa er etter mønsteret "Bill. Mrk" designet av KQuilt (Kari Renholen). 

 


onsdag 17. desember 2014

GIVE AWAY HOS 2NE

Da er det give away hos 2nes quilt 
og jeg håper du tar turen innom for å
se hva du kan vinne :) Denne damen
har jeg blitt kjent med, og hun er bare så
dyktig :) Når du først er inne på siden
hennes så anbefaler jeg at du virklelig
ser over hva hun har laget.
Her kan en også finne mye inspirasjon ;)

tirsdag 16. desember 2014

LØPER

Her har jeg sydd en ny løper som jeg har tenkt å ha selv. Jeg har også sydd ting på bestilling som skal gis bort i julegaver. Dette velger jeg å vente med å legge ut til etter julekvelden. Nå skal jeg se hvor lenge symaskinen skal få fri før jeg "tusler" ned på syrommet igjen....

lørdag 6. desember 2014

ADVENTSKALENDERE

Så ble det søm av adventskalendere i år også. Glemte å ta bilde av et par  stykker også, men de er levert til ny eier. Men disse er sydd av samme mønster som de dere ser her. Det er veldig mye jobb på disse, men du verden så koselig jobb det er. Nå er det igjen litt søm som skal leveres over helga så skal symaskinene få "litt" ferie :)