fredag 21. desember 2012

JULEGAVE TIL MEG SELV

Etter å ha deltatt på 3 messer i høst har jeg kjøpt julegaver til meg selv.... Symaskina er ei enkel og billigere utgave av Janome, men ei grei maskin som kan stå fast der vi er flere som treffes for å sy en gang i uka:) Dette gjør det enklere da jeg slipper å bære symaskina ut og inn av heimen, samt ut og inn i sylokalene. Vi er faktisk 6 stk som har bestilt samme symaskin til samme formål. Dem blir sendt fra Tonje.no i romjula slik at vi får dem på nyåret. 

Og lenge har jeg ønsket meg disse skoene fra El Naturalista;) Men hvor mye skal en "ta seg rå til" i disse tidene med mye utgifter i forbindelse med jula? Men shit au, jeg klarte ikke å få dem ut av hodet så da ble det Julegave til Meg Selv ;)
Er det noe rart jeg gleder meg til jul:)

fredag 14. desember 2012

"TWISTPOSEHOLDER"











Da er jeg ferdig med alle bestillinger før jul:) Har sydd 6 poser, men det er to like av hver så da tok jeg kun bilde av 3 stk. Det var ønske om ugler på posene, og det forstår jeg veldig godt da ugler er veldig "in" for tiden. Er veldig glad i ugler selv også;) Hun som skal ha disse posene må være veldig glad i dem, for hun påsto at hun har 12 stk selv, samt alle hun har kjøpt av meg og gitt bort i gaver;) Og da kan jeg bare si at det er veldig koselig med slike kunder, for det viser at noen liker det jeg lager;) Da skal vel symaskinen få litt "ferie" til baksten er i hus og julepynten er på plass... Også kan vi kanskje sy litt igjen...... Kos dere den siste uken før jul;) 
Klem fra Lappetussa;)

tirsdag 11. desember 2012

STRIKKEPINNEETUI

Jeg fikk en forespørsel om jeg hadde strikkepinneetui på lager, noe jeg ikke hadde. Men nå har det seg slik at dette måtte jeg prøve ut, og resultatet ser dere her. De er 3 delt slik at den brettes først ett lag inn så det andre over der og så lukker du med "flippen" som har borrelås. Det ble laget 10 rom for strømpepinner og to rom til rundpinner. Veldig raskt og morsomt å sy. Mønsteret fant jeg her. Jeg valgte å dele opp yttersiden i 3 deler slik at jeg kunne applikere på det midterste, samt da får jeg brukt 30 cm'ere. Skjæremålener var nemlig på 45 x 66 cm:) 
Det blir nok ikke det siste etuiet jeg syr..... Trenger ett selv også.....
 

mandag 10. desember 2012

JULETRETEPPE

Jeg fikk en forespørsel etter julen 2011 om jeg kunne sy ett juletreteppe til ei, og da det ikke skulle brukes før julen 2012 har jo dette latt vente på seg, men nå var tiden inn. Har brukt lin hvor jeg har aplikert på nissene, og kun brukt fleecepledd på baksiden. Jeg er litt fan av å bruke fleecepledd på baksiden da dette gjør det enklere å jobbe med produktet. Jeg bruker ikke vatt imellom da;)  Jeg valgte å ikke frihåndsquilte da det blir renere å det så glatt som mulig. Aplikasjonen binder det sammen samt jeg sydde en sirkel med prydsøm for å markere midten. Dette gjør det enklere å stryke også:) Fikk egentlig lyst på ett slik selv og jeg da, men det må bli ett annet år;) 

søndag 2. desember 2012

SMYKKEPOSER


Har sydd flere smykkeposer da disse er enkle og greie å sy;) Fine venninnegaver er det også;) Hadde med meg disse på julemarked igår;) Ikke alle som ble med hjem nei;)