mandag 27. juni 2011

Angels in the garden - BLOKK 5



Blokk nr 5 er ferdig, nesten ihvertfall. Det skal sys på noen knapper på denne blokken, men jeg har valgt å ta den posen med knapper, og ferdigjøre de blokkene, som knappene skal sys på til slutt, før selveste monteringen av veggteppet :o)
Da er det bare å gjøre klar for blokk nr 6. Den er det en del jobb med slik det ser ut, så hvis jeg får "lys og kontakter" på mitt nye syrom snart, er jeg redd jeg kommer til å prioritere annen type søm fremfor disse blokkene.... Vi får nå se..................

fredag 24. juni 2011

MIN FØRSTE SYMASKIN

Jeg driver å tømmer mitt gamle syrom da vi nå har solgt "gamlehuset" vårt. Her ser dere min første symaskin fra ca 1985. Før den tid brukte jeg ei gammel Husqvarna etter min mor, og ei enda eldre Singer etter min mormor:) Men det fungerte det også da en ikke hadde noe annet. Husker godt hvor stolt jeg var da jeg gikk og kjøpte min første symaskin etter å ha spart penger selv. Det er en SINGER Samba 6.
Nå tar jeg farvel til denne, og min eldstedatter blir den nye eieren. Hun trenger symaskin til kun å legge opp diverse, samt reparering av klær  m.m. 
Jeg er snart ferdig innredet på mitt nye syrom, mangler fortsatt elektrikker som har uteblitt èn gang, men jeg lever i troen på at han dukker opp snart:) Ønsker dere alle en riktig God Helg

lørdag 11. juni 2011

Angels in the garden - BLOKK 4

4. Blokk er ferdig.... Men det gjenstår fortsatt noen:) Gleder meg mer og mer til neste blokk ettersom dem former seg. Noen er det selvfølgelig litt mer jobb på, men det er da bare koselig arbeide.....
Akkurat nå forstår jeg ikke hvorfor jeg ikke kom igang før med dette. Men det er vel slik at da en legger det vekk blir det der liggende?
Uansett er jeg da igang:D

søndag 5. juni 2011

Angels in the garden - BLOKK 3

Da er blokk 3 ferdig. Det var ett smart trekk av meg å legge ut disse blokkene her, fordi da fikk jeg ett press på meg for å få sydd på dem:) Ser muligheter for å få det ferdig nå ja. Kan jo sette meg ett mål om ha hele teppet ferdig iløpet av 2011..... Er veldig kjekt å ha litt håndsøm mens jeg venter på elektrikker til syrommet mitt. Det er ferdig innredet ellers. Jeg tenkte å vente med å vise bilder til jeg har fått opp litt lys der.

onsdag 1. juni 2011

VINNER AV TIPPEKONKURRANSEN



Da er sparebøssa tømt og som dere ser på bildet så var det en del mynt i den:) Det var hele kr 3062,50 på den. Det er ikke lett å se på bildet men jeg har da prøvd å ta bilde av beløpet etter at det var telt opp. Den som tippet nærmest var Hege, med kr 2876,00 som var kr 186,50 unna riktig beløp. Gratulerer så mye. Overraskelse kommer i posten:) Jeg anbefaler dere å ta en runde på bloggen til Syglad Hege da det er mye fint å se der.
Ny sparebøsse er allerede kjøpt inn og sparinga er igang. Dette ga mersmak:)