onsdag 9. februar 2011

MOBILLOMME

Før jul ga jeg bort noen mobillommer til mora mi, som jeg tenkte hun kunne gi til noen hun hadde lyst å gi en liten ting til. Det ble noen tanter og ett søskenbarn av meg som fikk disse da dem hadde møttes til kaffe hos ei av tantene mine. Her var det med onkler også, og en av dem kunne tenke seg slik han også, men det var ikke flere igjen. Men selvfølgelig skal han også få en slik, så den blå til høyre skal jeg reise til han med over helga:) Den andre skal jeg ha selv til den nye veska mi:)

tirsdag 8. februar 2011

STOR HÅNDVESKE

Har hatt mønster på denne veska som heter Imagine lenge, som er laget av Kari Renolen. Jeg har kjøpt ferdig stoffpakke, og ble veldig fornøyd til slutt. Hadde litt problemer underveis, men med god hjelp av min gode syvenninne Wenche på telefonen kom jeg i mål. Takk for hjelpen Wenche:) 
Har prøvd meg på litt frihåndsquilting i det mørke feltet. Satt med papir og blyant og "trente" litt før jeg prøvde meg på veska. "Øvelse gjør mester" er det noe som heter, så det er bare å øve......
Denne veska er veldig romslig så her er det plass til "bunningen" (strikketøy) bl.a om jeg vil ha med meg det:))

fredag 4. februar 2011

HJERTELIGE NISSEVENNER

 Juler er over, og jeg ble ikke ferdig med denne løperen da jeg to uker før jul fikk beskjed om at jeg skulle operere foten min en uke før jul, og som kjent er det en del å gjøre denne tiden. Dette medførte at symaskina måtte vike for alt det andre som skulle utrettes:)
Jeg synes originalutgaven er litt uoversiktig og rotete, så jeg valgte å ta de store nissene (som er tiltenkt putene) i hver ende og de små nissene på midten. En enkelt og grei løper å sy, men samtidig kjempekoselig synes jeg. 
Nå har jeg endelig fått unna denne så da kan jeg gjøre meg klar for neste prosjekt. Slik er det da en må gjøre ferdig det påbegynte før en kan starte med noe nytt.... en rar greie jeg har fått for meg dette..............